Panevėžio plėtros agentūra

ADVENTO VAINIKŲ kūrimo dirbtuvės

Tradiciniai renginiai

ADVENTO VAIKINŲ kūrimo DIRBTUVĖS (Lapkr. 27d. ir 28d.)
Tam, kad šv. Kalėdų laukimo laikas būtų dar nuostabesnis, kviečiame susikurti SAVO ADVENTO VAINIKĄ!

Gražiausias laukimo laikas gali būti dar nuostabesnis, kai jūsų namus papuoš PAČIŲ KURTAS ADVENTO VAINIKAS, o ne plastikinis... Šis kvepės šakomis ir Kalėdomis! Juk tai taip individualu!

Galbūt jis puoš šv. Kūčių ir Kalėdų stalą, O gal jis kabės ant jūsų lauko durų ir visad džiugins akį, grįžtant į namus.

PROCESAS/priemonės:
-Pagrindas: Suteiksime jums šiaudinį vainiko pagrindą, tam, jog nebūtų itin daug darbo techniniams dalykams, o labiau galėtumėte užsiimti puošimu ir dekoravimu. Pagrindą galėsite apsukti spygliuočių šakomis, galbūt norėsis įpinti ir kokių kitų šakelių. Viską apsuksite virvelėmis ar juostelėmis.

-Papuošimas: O tada jau laukia pati smagiausia dalis - puošimas! Papuošimus galėsite tvirtinti virvutėmis, juostelėmis ar karštais klijais. Blizgučiai, burbuliukai, apelsino skiltelės, uogelės, kankorėžiai, plunksnos, šakelės, kaspinai, medinės širdelės, smilgelės ir dar visokios įdomybės!
Taip pat bus suteikiamos 4 žvakutės su laikikliais, kuriuos galėsite įtvirtinti ant vainiko, tam, jog artėjant kiekvienai savaitei, galėtumėt uždegti po žvakelę.

-Rezultatas: galėsite susikurti patį nuostabiausią ir unikalumu dvelkiantį savo Kalėdinį vainiką. Gal jis bus visiškai natūralus ir kvepės giria ir kankorėžiais, o gal norėsis prikrauti kaspinų ir visokių blizgučių!

UŽSIĖMIMO TRUKMĖ: 1,5 val.
UŽSIĖMIMŲ LAIKAI:
Lapkričio 27d. (ŠEŠTADIENIS):
1gr. 11:00-12:30val.
2gr. 13:30-15:00val.

Lapkričio 28d. (SEKMADIENIS):
3gr. 11:00-12:30val.
4gr. 13:30-15:00val.
Norint užsakyti visą grupelės laiką kolektyvui ar draugų būriui - tartis asmenine žinute. Galime ir kitais laikais ar kitomis dienomis. Tik suskubkite, praneškite iš anksto, nes reikia laiko pasirūpinti priemonėmis. Grupės kūrimas, jei surenkate 8-12 žm.
GRUPELĖS: 10 vainikų kūrimo vietų
(yra galimybė atsivesti vaiką)

Kaina asmeniui: 25€ (į kainą įskaičiuotos visos reikalingos priemonės, reikia tik geros nuotaikos)

VAIŠĖS: tam, kad dar labiau dvelktų Kalėdomis, po užsiėmimo bus galima pasivaišinti arbata su sausainukais. Bus jauku ir smagu!

UŽSIĖMIMO VIETA: Užsiėmimas vyks neeilinėje erdvėje, asmeninėje Faustos Diržytės/DUONOS tapybos studijoje, Ekrano gamyklos teritorijoje. Nusigauti gana keblu, bet atvykus - tikrai pamatysit, jog buvo verta.

ps. Deja, bet esant karantino reikalavimams, šiuo metu galime priimti tik su galimybių pasais ir apsauginėmis veido kaukėmis.