Panevėžio plėtros agentūra

18-asis Trumpametražių filmų festivalis „AŠ + MIESTAS = KINAS“

Festivalis

Rugsėjo 9 d. 15 val. kino centre „Garsas“ organizuojamas XVIII-asis Trumpametražių filmų festivalis „AŠ + MIESTAS = KINAS“. Festivalis skirtas skatinti kūrybiškumą, saviraišką, pilietiškumą, jaunųjų menininkų iniciatyvas, pristatyti visuomenei jaunųjų kūrėjų darbus.

Visi kino meno mylėtojai kviečiami pažvelgti į miestą pro kino kameros objektyvą bei kurti savo trumpametražius filmus apie tai, kas mus supa ir kuo mes gyvename. Festivalio metu filmus vertina ir apdovanoja kompetentinga komisija. Sukurtų trumpametražių filmų iki 10 min trukmės laukiame iki rugsėjo 2 d.

VISUS MIESTELĖNUS IR SVEČIUS KVIEČIAME RINKTI GERIAUSIĄ TRUMPAMETŽĮ FILMĄ.

Žiūrovų lauks įvairiausio žanro trumpųjų filmų programa, iš kurios žiūrovai galės rinkti labiausiai patikusį. Daugiausia balsų surinkusiam filmui bus įteiktas žiūrovų simpatijos prizas. Taip pat laukia ir kitos nominacijos, kurias įteiks garbinga vertinimo komisija:

  • Fotografas, operatorius, režisierius Andrej Špilevoj
  • LRT vaikų ir jaunimo turinio redaktorė Aistė Jurė
  • AINA.LT naujienų portalo vadovas Audrius Rudys

Žiūrovus linksmins ne tik trumpo metro filmai, bet ir Rožyno progimnazijos dainavimo ir šokio kolektyvas, vadovė Žaneta Malinauskienė.

Renginio rėmėjai: Santitravels, Glass Remis, Viešbutis Romantic, Molainių žirgynas, LRT.LT vaikams, Kavos dežutė, Panevėžio miesto savivaldybė, Vasaris

Informaciniai rėmėjai:
Aina.lt, JP.lt